Privatumo politika

Duomenų valdytojas

Elektroninės parduotuvės Cups.lt operatorius ir Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB Taurės, juridinio asmens kodas: 302587332, adresas: Pramonės g. 21D LT-78136, Šiauliai, Lietuva, telefono Nr.: +37060768149, el. pašto adresas: info@cups.lt

Elektroninės parduotuvės Cups.lt operatorius UAB Taurės įsipareigoja saugoti parduotuvės lankytojų (duomenų subjektų) konfidencialumą internete. Elektroninėje parduotuvėje Cups.lt pateiktų duomenų saugumas mums yra labai reikšmingas. UAB Taurės asmens duomenų apsaugos taisyklės yra pagrįstos Bendrojo Europos Sąjungos asmeninių duomenų apsaugos reglamento (BDAR) reikalavimais. UAB Taurės, taikydama organizacines ir technines priemones, užtikrina tinkamą asmens duomenų saugumą, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo, ar sugadinimo.

Elektroninės parduotuvės Cups.lt lankytojas (duomenų subjektas) sutinka, kad asmens duomenys, kuriuos jis savo noru pateikia registracijos elektroninėje parduotuvėje ar prekių užsakymo metu, būtų tvarkomi remiantis šiomis asmens duomenų tvarkymo taisyklėmis.

Asmens duomenų rinkimo tikslai

Asmens elektroninėje parduotuvėje Cups.lt renkami šiais tikslais:

  • Elektroninės prekybos vykdymo ir prekių pristatymo tikslu;
  • Paslaugų teikimo ir susisiekimo su elektroninės parduotuvės lankytojais tikslu;
  • Elektroninės parduotuvės veiklos gerinimo tikslu;
  • Tiesioginės rinkodaros vykdymo tikslu;
  • Konkursų, akcijų, žaidimų organizavimo ir vykdymo tikslu.

Duomenų subjektas sutinka, kad elektroninės prekybos vykdymo tikslu, UAB Taurės tvarkys šiuos su juo susijusius asmens duomenis:

  • Vardą ir pavardę;
  • Telefono numerį;
  • Elektroninio pašto adresą;
  • Elektroninės parduotuvės vartotojo paskyros slaptažodį;
  • Prekės ar paslaugos apmokėjimo duomenis: banko sąskaitos numerį, apmokėjimo būdą;
  • Prekės pristatymo adresą.

Šiuo tikslu gauti asmens duomenys saugomi 5 (penkerius) kalendorinius metus nuo paskutinio kliento prisijungimo prie savo el. parduotuvės vartotojo paskyros datos. Duomenys, kurie tvarkomi sutarties pagrindu (pvz., sąskaitos-faktūros) yra sunaikinami po 10 metų nuo pirkimo-pardavimo sutarties įvykdymo dienos.

Duomenų subjektas yra informuojamas, kad prekių pristatymo tikslui įgyvendinti yra pasitelkiami kitas duomenų tvarkytojas – kurjerių paslaugas teikianti UAB „DPD Lietuva“, juridinio asmens kodas: 111639299, adresas: Liepkalnio g. 180, Vilnius.

Duomenų subjektas sutinka, kad paslaugų teikimo ir užklausų administravimo tikslu, kai užklausa yra pateikiama elektroniniu paštu, UAB Taurės tvarkys šiuos su juo susijusius asmens duomenis:

  • Vardą;
  • Pavardę;
  • Elektroninio pašto adresą;
  • Užklausą.

Šiuo tikslu asmens duomenys saugomi 2 (dvejus) kalendorinius metus nuo duomenų pateikimo dienos.

Duomenų subjektas sutinka, jog tiesioginės rinkodaros tikslu bei konkursų, akcijų, žaidimų organizavimo ir vykdymo tikslu UAB Taurės tvarkys žemiau pateiktus su juo susijusius asmens duomenis:

  • Vardą;
  • Pavardę;
  • Elektroninio pašto adresą;
  • Telefono numerį.

Tiesioginės rinkodaros tikslu gauti asmens duomenys saugomi 5 (penkerius) kalendorinius metus nuo duomenų pateikimo dienos.

Duomenų valdytojas UAB Taurės patvirtina, jog asmens duomenys renkami tik tiesiogiai iš Duomenų subjekto ir nėra renkami iš kitų šaltinių.

UAB Taurės įsipareigoja neatskleisti duomenų subjekto asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus duomenų valdytojo partnerius, teikiančius prekių pristatymo arba kitas, su pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais duomenų subjekto asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.

Duomenų subjekto teisės

Duomenų subjekto sutikimas tvarkyti jo duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu gaunamas duomenų subjektui el. parduotuvės Cups.lt vartotojo paskyroje suteikiant galimybę pasirinkti: sutinku/nesutinku, kad mano duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu.

Duomenų subjektas apie jo teisę nesutikti su duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslu yra informuojamas duomenų rinkimo metu (registruojant el. parduotuvės Cups.lt vartotojo paskyrą) bei šiose asmens duomenų tvarkymo taisyklėse.
Duomenų subjektas gali bet kada atšaukti duotą sutikimą tvarkyti asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu prisijungęs prie el. parduotuvės Cups.lt vartotojo paskyros ar kreipdamasis į UAB Taurės elektroniniu paštu: info@cups.lt.

Duomenų subjektas gali pateikti UAB Taurės rašytinį prašymą suteikti informaciją, ar su duomenų subjektu susiję duomenys yra tvarkomi. Jei tokie duomenys yra tvarkomi, duomenų subjektas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir šia informacija: duomenų tvarkymo tikslai; atitinkamų asmens duomenų kategorijos; duomenų gavėjai arba duomenų gavėjų kategorijos, kuriems buvo arba bus atskleisti duomenų subjekto asmens duomenys; numatomas asmens duomenų saugojimo laikotarpis.

Duomenų subjektas gali atšaukti sutikimą tvarkyti jo asmens duomenis, kai asmens duomenys yra tvarkomi išimtinai duomenų subjekto sutikimo pagrindu; gali prašyti, kad UAB Taurės tvarkomus asmens duomenis persiųstų kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai yra įmanoma.

Duomenų subjektas turi teisę reikalauti ištaisyti ar papildyti su duomenų subjektu susijusius asmens duomenis. Duomenų subjektas turi teisę reikalauti, kad UAB Taurės sunaikintų surinktus asmens duomenis, taip pat reikalauti, kad būtų apribotas asmens duomenų tvarkymas. Duomenų subjektas panaikinti el. parduotuvėje Cups.lt surinktus asmens duomenis gali prisijungęs prie el. parduotuvės Cups.lt vartotojo paskyros (jei paskyra buvo sukurta) ir paspausdamas mygtuką „Ištrinti paskyrą“ arba kreipdamasis tiesiogiai į UAB Taurės elektroniniu paštu: info@cups.lt. Duomenys panaikinami per 14 dienų nuo prašymo gavimo datos.

Slapukai

Slapukas – mažas tekstinis dokumentas, turintis unikalų identifikacijos numerį, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės į asmens kompiuterį, kad būtų galima atskirti asmens kompiuterį, naršyklės tipą ir matyti asmens veiklą internete. Unikalus numeris identifikuoja asmens naršyklę kiekvieną kartą asmeniui apsilankius interneto svetainėje. Slapukai neleidžia įsiminti svetainės lankytojo asmeninės informacijos, pvz., asmens vardo ar adreso. Svetainėse slapukai naudojami, siekiant gauti statistinius duomenis, tokius kaip asmenų apsilankymų interneto svetainėje skaičius ir srautas. Tokia informacija nebūna susieta su svetainės lankytojo asmenine informacija. Svetainės lankytojas gali bet kada išjungti slapukų naudojimą ar užblokuoti juos interneto naršyklėje, tačiau be slapukų kai kurios internetinės parduotuvės Cups.lt funkcijos gali neveikti arba veikti netinkamai.

Absoliučiai būtini slapukai

Šie slapukai yra būtini tam, kad interneto svetainė galėtų veikti. Tai gali būti slapukai, kurie, leidžia interneto svetainių lankytojams patekti į apsaugotas svetainių zonas, registruotis į renginius, taip pat naudotis kitomis paslaugomis.

Analitiniai ir veiksmingumo slapukai

Šie slapukai leidžia atpažinti ir suskaičiuoti svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai naudojasi interneto svetaine. Tai padeda pagerinti internetinės svetainės veikimą, užtikrinti, kad lankytojai galėtų lengvai rasti tai, ko ieško. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra svetainės lankytojo sutikimas.

Funkciniai ir reklaminiai slapukai

Šie slapukai yra naudojami atpažinti klientams, kai jie sugrįžta į konkrečią interneto svetainę. Tai leidžia lankytojams pateikti pagal jų poreikius pritaikytą turinį, įsiminti jiems aktualią informaciją ir skleisti reklamą. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra interneto svetainės lankytojo sutikimas.

Kiekvienas elektroninės parduotuvės Cups.lt lankytojas gali kontroliuoti ir (arba) ištrinti slapukus savo įrenginyje. Išsamesnė informacija, kaip tai padaryti, pateikiama adresu: aboutcookies.org arba allaboutcookies.org. Galima ištrinti visus kompiuteryje anksčiau surinktus slapukus, o daugumą naršyklių galima nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi įrenginyje. Atkreipiame dėmesį, kad tokiu atveju gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias interneto naršyklės parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios svetainės paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Pirkinių krepšelis
0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščias